fbpx

Prodaja: Knjižara "Columbo" [Kragićeva 2 (vrh Plinarske) - Split] ili online klikom ovdje
Za prodaju poslovnim subjektima uz R1 poslati naziv tvrtke, OIB, adresu klikom (mailom) na info@stripovicolumbo.com

DalmacijaDanas.hr: VIDEO Sonja, Tisja, Mihe - svjetske stvari koje su incident u našoj kulturi 

Interliber 2021Mihaela Erceg – Mihe je na Interliberu i službeno predstavila svoju prvu knjigu „Knjiga godine: Di si bija ovih dana?“. Strip-karikature koje iz dana u dan obilježavaju svjetske datume od Dana svijesti o osobnim trenerima, preko Dana konzervi ili Dana dobre frizure. Zapravo pričaju duhovite scene iz dalmatinskog života su tijekom godine objavljivane u sklopu rubrike „Na dobro van doša“ na portalu Dalmacija Danas, no u knjiškom izdanju je dodano više od 80 novih radova.

Tridesetminutni razgovor s Mihom je na Interliberu vodio Vladimir Šagadin, poznati strip-izdavač, novinar, dizajner i ilustrator. Pričalo se o svemu od procesa stvaranja knjige do aktualne prepoznatljive splitske ženske karikaturističke scene u kojoj se Mihe pridružuje Sonji Gašperov i Tisji Kljaković Braić.

“Postoji taj fenomen. Sad netko treba uzest kameru i otić u Split, i snimit Sonju Gašperov, Tisju i Mihaelu. Iz Splita ženske umjetnice rade stvari koje su superpopularne, sve tri znaju točno što rade i s Akademije su. Ovo su svjetske stvari koje su incident u našem društvu i kulturi”, zaključio je Šagadin.

Knjiga se nalazi u ponudi strip knjižare Columbo, a predstavljanje je prenošeno uživo na Facebooku

DalmacijaDanas.hr: https://www.dalmacijadanas.hr/vladimir-sagadin-i-mihaela-erceg-mihe-predstavili-knjigu-godine-na-interliberu-2021

KORISTIMO KOLAČIĆE
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih bitni su za rad web stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu web stranicu i korisničko iskustvo (praćenje kolačića). Sami možete odlučiti želite li dopustiti kolačiće. Imajte na umu da ako odbijete svoju prijavu, moguće je da neće biti dostupne sve funkcije web stranice.
Ok Ne