fbpx

Prodaja: Knjižara "Columbo" [Kragićeva 2 (vrh Plinarske) - Split] ili online klikom ovdje
Za prodaju poslovnim subjektima uz R1 poslati naziv tvrtke, OIB, adresu klikom (mailom) na info@stripovicolumbo.com

MetkovicNet.com: Večeras je na Interliberu službeno predstavljena prva knjiga Mihaele Erceg Mihe splitske ali i neretvanske karikaturistice (Mihina majka Antonija je bila prva dopredsjednica Udruge Neretvana u Splitu). Mihe je nedavno oslikala i jedan od murala u okviru ljetošnje metkovske akcije oslikavanja. 

Mihaela Erceg i Vladimir ŠagadinPredstavljanjem na Interliberu ova mlada umjetnica je započela promociju ukoričenog izdanja strip karikatura koje je objavljivala tokom godine na društvenim mrežama pod nazivom "Na dobro vam doša". Razgovor je vodio Vlado Šagadin, poznati strip izdavač, novinar i Vladimir Šagadin, dizajner, ilustrator i strip-izdavač. Radio je kao urednik, scenarist i voditelj na radiju, televiziji i portalima (Radio 101, Laku noć, Hrvatska, NewsBar, Šlep Šou i Kvizna situacija).

U vrlo interesantnom dijalogu Vlado i Mihe su pričali o procesu nastanka knjige te splitskoj sceni ženskih karikaturistica Sonji Gašperov, Tisji Kljaković Braić i Mihi. Cijelo predstavljanje je prenošeno i LIVE na Facebooku, te ga možete pogledati ovdje.

Više o Knjizi godine na www.knjigagodine.com. Poželimo Mihi i što skorije predstavljanje u Metkoviću.

Metković.Net https://metkovicnet.com/index.php/kultura/item/11416-veceras-je-na-interliberu-sluzbeno-predstavljena-prva-knjiga-mihaele-erceg-mihe

KORISTIMO KOLAČIĆE
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih bitni su za rad web stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu web stranicu i korisničko iskustvo (praćenje kolačića). Sami možete odlučiti želite li dopustiti kolačiće. Imajte na umu da ako odbijete svoju prijavu, moguće je da neće biti dostupne sve funkcije web stranice.
Ok Ne